Beştelsiz Mah. 101. Sokak. No:107 Akşemsettin Tramvay Durağı Zeytinburnu
enruar

Op. Dr. Mehmet Çağlar ÖZGÜR

1977 yılında İstanbul, Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Beyin ve Sinir Cerrahisi ihtisasını Hacettepe Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Mecburi hizmetini Ardahan’da gerçekleştirirken aynı zamanda idareci olarak görev yaptı. Buradaki görevinin ardından Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’ne tayin oldu. İstanbul’da özel bir Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde görev üstlendi.
Endoskopik hipofiz cerrahisi, Spinal cerrahi, Beyin ve Omurilik tümörleri ve hastalıkları, Parkinson cerrahisi, Çocukluk çağı hastalıkları ve cerrahisi özel ilgi alanlarıdır. Ekim 2019 tarihinden itibaren Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’da Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak çalışmaktadır.

Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: